Uzel kuřecí měkký 6-7cm 1kg Masový pamlsek 91% kuřecího masa.
Kód: 0962Související produkty
Detailní popis produktu
POPIS
Doplňkové krmivo pro psy.
Analýza: hrubý protein 48%, hrubé tuky 4%, hrubá vláknina 0,2%, vlhkost 25%, hrubý popel 4%
Složení: kuřecí prsa 91,2%, xantanová guma 7,5%, konzervanty
![Ucho hovězí - bílé 1ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.profigranulka.cz/user/shop/detail/11238_ucho-hovezi-bile-1ks.jpg?62458bd7
)
Hovězí ucho je zbaveno zápachu a má nižší obsah tuku než klasické sušené ucho vepřové. Výrobek neobsahuje žádné chemické konzervační látky...
![Vepřové ucho 1ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.profigranulka.cz/user/shop/detail/11235-1_veprove-ucho-1ks.jpg?611678a3
)
Usušená vepřová pochoutka složená z čisté chrupavky a kůže. Je bohatá na proteiny, kolagen, elastin a další důležité látky pro správný vývoj kloubů, chrupavek a vaziva. Patří k...
![Tyč buvolí kůže 25cm/20mm cca 80g.](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.profigranulka.cz/user/shop/detail/11220_tyc-buvoli-kuze-25cm-20mm-cca-80g.jpg?611678a3
)
Tyče z bůvolí kůže uspokojí přirozenou touhu psa žvýkat. Jsou vyrobeny z celých kůží, aby nedocházelo k jejich snadnému roztříštění během žvýkání a následnému zhltání větších...
![Slepičí pařát uzený - 50 ks/bal](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.profigranulka.cz/user/shop/detail/11256_slepici-parat-uzeny-50-ks-bal.png?611678a3
)
Lehce zauzená velmi chutná 100% přírodní pochoutka. Pařáty jsou zbaveny drápků a sušeny vysokou kvalitou bez chemických přísad. Jsou zdrojem minerálních látek, zejména...
![Lisovaná tyčinka - mix barev 9-10mm/12cm, bal.100ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.profigranulka.cz/user/shop/detail/11193_lisovana-tycinka-mix-barev-9-10mm-12cm-bal-100ks.jpg?611678a3
)
Lisovaná tyčinka je chutný atraktivní pamlsek pro Vašeho psa. Tyčinka je vyrobená z mletých silných kůží. Podáváním pamlsku uspokojíte přirozenou touhu psa po žvýkání, žvýkací...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.